Start på Fredsbergs hembygdsförenings krönika år 2014.

Ett mycket trevligt möte hemma hos Törebodalegenden KarlHenrik Henriksson! En man som fyllt 90 år och som fortfarande har så mycket att förmedla :) Stort!
Sedan är det ju upp till oss att kunna ta upp och få allt vidare? Så många människor som funnits - så mycket historia, så mycket att lära!
Så följer jag en annan liten, pytteliten blogg och kärlek och små barn som föds alldeles för tidigt av många olika orsaker: http://600gramkarlek.blogspot.se/. jag lovar inte att det går att länka (jag är helt värdelös på teknik) men ni kan skriva adressen och komma fram. 
Vi har också sett på Aktuellt ikväll och mår så djävla dåligt av det spel som svenska politiker just nu bedriver. Ingen nämnd och absolut ingen glömd! Men ni ska fatta att ni spelar med våra liv!!!!! Ni som just förlorat regeringsMAKTEN och härligheten! Ni som suttit vid köttgrytorna och gonat er! Ni tänker inte göra ett enda fän för att Sverige ska må bra! Läs historia och skärp er rejält!!!!! Hur kan ni någonsin tro på att det är bra för en människa att söka jobb som läkare? Om man inte har utbildning och legitimation?
Det är så förödmjukande, så grymt, så korkat, så ini helvete förödmjukande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0